ARAÇ ÇEKME

Bodrum Yol Yardım olarak sizlere en kaliteli oto çekici ve oto kurtarıcı hizmeti sunmaktayız.

Çekici hizmetlerine birçok farklı araç türü de dahildir. Bodrum’da sürekli artan araç ve sürücü sayısı ile beraber aşırı trafik de beraberinde araç sorunlarını getirmektedir.

Beklenmedik anda çıkan bir arızalanma ya da aniden ters giden işler genellikle sürücülerin yolda mağdur kalmasına yol açıyor ki Bodrum’da istatistiksel olarak her gün çok defa insanların başına bu durum gelmektedir. Bu açıdan oto kurtarma ekibi olarak oto kurmada profesyonel teknik çalışanlarımızla birlikte sizlere en iyi şekilde hizmet vermekteyiz. Tüm hizmetlerimizde aracınızı uygun fiyatlarla maliyeti oldukça düşük bedellerle anında kurtarmaktayız.

Çekici işlemleri, araç kurtarma gibi birçok profesyonel teknik desteklerimizle beraber size en iyi şekilde hizmetler vererek yanınızda yer almaktayız.

YOL YARDIM BODRUM

Seyahat esnasında birden aracınız yolda mı kaldı? Bodrum’da en hızlı çekici yol yardımı için bizi arayın.

Çekici hizmeti veren firmamız Bodrum içinde siz değerli müşterilerimize en hızlı çekici ve güvenilir çekici hizmetini vermektedir. Her şey yolunda giderken birden yolda kaldınız. Neyse ki Bodrum Çekici size çok yakın. Yol yardım hizmeti için hemen arayın.

Size en hızlı yoldan ulaşmak için çekiciyi hizmetinize sunarak zamandan ve masraftan tasarruf yapmanızı sağlıyoruz.

HAKKIMIZDA

Yolda kaldığınızda, aracınız bozulduğunda, benzininiz bittiğinde, lastiğiniz patladığında dert etmeyin. Acil servis personelimiz derhal imdadınıza koşacak ve gerekli hizmeti sizlere verecektir.

İLETİŞİM BİLGİLERİ

Konacık, Oğuzhan Cd. No:1/1, 48400

Bodrum/Muğla

0 532 770 65 31

info@bodrumyolyardim.com

Open chat